Γκρι και μπεζ ξύλινα δάπεδα

Το γκρι και μπεζ είναι το νέο γκρι στην μόδα, όσον αφορά στα ξύλινα δάπεδα. Η μόδα του καφέ, με μπεζ και λίγο γκρι απογειώθηκε την προηγούμενη χρονιά. Το γκρι και μπεζ χρώμα έχει πραγματικά κατακτήσει την διακόσμηση των σπιτιών, δίνοντας το χρώμα του στα δάπεδα και στους τοίχους κατ’ ουσίαν όλων των δωματίων. Τι κάνει αυτό το ανάμεικτο χρώμα τόσο μοδάτο;

Αναδρομικά, το γκρι και μπεζ χρώμα ήταν περιζήτητο χρώμα για τα δάπεδα την δεκαετία του ’90 πριν το χαριτωμένο, μοντέρνο, ουδέτερο γκρι πάρει τα ηνία.

Aν και το γκρι χρώμα έχει ένα μικρό πρόβλημα – οι ιδιοκτήτες δεν θέλετε ολόκληρο το σπίτι σας να έχει το χρώμα του τσιμέντου. Ήρθε λοιπόν το γκρι και μπεζ, με την μινιμαλιστική αίσθηση του γκρι, και το βάθος του μπεζ.

Το γκρι και μπεζ χρώμα των ξύλινων δαπέδων ταιριάζει αρμονικά με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα της διακόσμησης του σπιτιού σας, συμπληρώνοντας την μοντέρνα άσπρη εμφάνιση ή το επαρχιακό καφέ και κάνοντας αντίθεση με περισσότερο τολμηρά χρώματα του σπιτιού σας. Τα γκρι και μπεζ δάπεδα ταιριάζουν ωραία σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Στην κουζίνα σας, το φυσικό φως που μπαίνει από τα παράθυρα και αντανακλάται στο γκρι και μπεζ δάπεδο δίνει σε αυτόν τον χώρο συγκέντρωσης της οικογένειάς σας μια χαλαρή αίσθηση. Αυτό το μοναδικό χρώμα προσθέτει φρέσκια εμφάνιση στα υπνοδωμάτιά σας και δίνει στο σαλόνι και στο χωλ σας μια αριστοκρατική αίσθηση.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα γκρι και μπεζ ξύλινα δάπεδα είναι καλή επιλογή αν αναζητάτε το καλύτερο δάπεδο για μεταπώληση. Θα κρατήσει η μόδα του γκρι και μπεζ ξύλινου δαπέδου; Εννοείται. Το γκρι και μπεζ ξύλινο δάπεδο είναι η καυτή νέα μόδα που βλέπουμε να απογειώνεται ακόμα περισσότερο την επόμενη δεκαετία, όσο ο κόσμος ψάχνει να απλοποιήσει την ζωή του και το σπίτι του. Είναι απλά η σωστή μίξη ουδετερότητας που ψάχνετε. Ξύλινα δάπεδα παραλλαγής με την απότομη εξέλιξη της τεχνολογίας, είναι πιο εύκολο από ποτέ να κατασκευαστούν δάπεδα δείχνοντας πιο ουδέτερα, πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα.

Στη φύση, αν πάρετε οποιαδήποτε δυο διαφορετικά κομμάτια ξύλου, το χρώμα τους δεν θα είναι το ίδιο. Σήμερα, η εταιρεία ΚΟΛΙΓΑΣ μπορεί να το κάνει αυτό στα ξύλινα δάπεδα της. Όσο οι ιδιοκτήτες αγκαλιάζετε «μετωπικά» αυτήν την μόδα, η εταιρεία ΚΟΛΙΓΑΣ θα διαθέτει ολόκληρη συλλογή αφιερωμένη στα χρώματα παραλλαγής για τα ξύλινα δάπεδα της. Συνήθως, το χρώμα παραλλαγής αφορά την ίδια οικογένεια χρωμάτων. Όλες οι σανίδες μοιάζουν να έχουν το ίδιο χρώμα. Σχεδόν δεν μπορείτε να διακρίνετε καμιά διάφορα.

Όμως, θα βρείτε δάπεδα που συνδυάζουν φωτεινά χρώματα με το αντίστοιχο ουδέτερο τους. Δεν είναι τόσο σύνηθες, αλλά αν γίνει σωστά, μπορεί να απογειώσει ακαριαία την εμφάνιση του σπιτιού σας. Επιπλέον, σας δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσετε μια συζήτηση! Θα κρατήσει η μόδα παραλλαγής του ξύλινου δαπέδου; Η πρόκληση για το τολμηρό χρώμα παραλλαγής αφορά την ιδιαίτερη αισθητική του. Σίγουρα, θα είναι της μόδας την επόμενη περίπου δεκαετία. Όμως, αν σκοπεύετε να μεταπωλήσετε, λάβετε υπόψη σας ότι δεν αρέσει σε όλους αυτό το χρώμα.

 

  Κολίγας parquet, Λιοσίων 123, Αθήνα, 210 82 17 184, info@koligas.gr